Konferens i Solna

Om ni vill planera en konferens som kommer att göra det möjligt för er att hålla ett oförglömligt event i Solna så har ni nu hittat helt rätt. Det är egentligen inga konstigheter att boka en konferens eftersom det finns flera olika konferensanläggningar att välja mellan om ni väl har bestämt er för att hålla er konferens i Solna. Om ni verkligen vill anordna en unik konferens så kan ni alltid planera in en dagkonferens på Hufvudsta Gård Mat & Möten. Denna idylliska gård som ligger precis vid Ulfsunda sjön gör det möjligt för er att hålla i en konferens för upp till 100 personer. På denna mysiga gård så har ni inte bara möjligheten att njuta av en otrolig natur utan också all den historia som gården har samlat på sig under åren.

Om ni väljer att boka in er konferens i Solna på Hufvudsta Gård Mat & Möten så har ni som kollegor möjligheten att avrunda er dag med en matlagningskurs på gården. En sådan simpel gruppaktivitet kan hjälpa er att såklart jobba på ert samarbete men också göra det möjligt för er att helt enkelt avsluta dagen på ett bra vis.

Även om det kan kännas väldigt lockande att anordna en konferens på en fridfull gård så betyder inte det att detta är rätt alternativ för er. Om ni till exempel vill hålla i en längre konferens och behöver en anläggning som gör det möjligt för er att övernatta så är det bra att veta att det inte är möjligt att övernatta på Hufvudsta Gård Mat & Möten. Om ni vill anordna en konferens med övernattning i Solna så är det enklaste och smidigt alternativet för er att helt enkelt boka in er konferens på ett hotell. I Solna så kan ni till exempel boka in en konferens med övernattning på Radisson Blu Royal Park Hotel, där ni har möjlighet att hålla en konferens för upp till 500 personer och välja mellan 30 olika konferenslokaler, eller varför inte boka in er på det fyrstjärniga Park Inn Solna?

Inte bara möte

När ni planerar en längre konferens för era kollegor så är det viktigt att ni kommer ihåg att en konferens idag är så mycket mer än bara en rad av möte efter möte. För att verkligen bygga upp samarbetet kollegor emellan så är det en bra idé att ta del av olika konferensaktiviteter, även om det bara är mindre övningar. För den som inte tidigare bokat konferens finns det en hel del som kan upplevas nytt. Via konferenssolna.nu får du tillgång till bra information om området och de flera konferensanläggningar ni finner i Solnatrakten.